Geen producten (0)

OVER WANTIX LED

De leverancier in het leveren van hoge kwaliteit LED panelen, LED fotoplafond, LED High Bay, LED strippen en LED TL buizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. 
Sinds 2009 leveren wij in grote hoeveelheden zonder enige problemen, wij leveren zelfs in enkele werkdagen. 

Door nauwe betrokkenheid en korte lijnen met producenten in Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs aangeboden worden.
Wantix LED biedt voor wederverkopers en installateurs/aannemers een snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Maar bovenal staat de kwaliteit van al onze LED panelen en overige producten in een hoog vaandel. 

Wantix LED kent vele klanten in Nederland, België en Duitsland. Voordeel om bij Wantix LED te bestellen is het dropshippen. De geleverde LED lampen worden op naam van de afnemer verzonden. De ontvanger zal niets zien dat het van Wantix LED afkomt. Uiteraard valt alles onder de garanties incl. als er wat geretourneerd moet worden. 

 

Wantix Groothandel
Wantix LED is een groothandel in leveren van LED lampen voor het bedrijfsleven. Sinds 2009 staat Wantix LED bekend voor zijn snelle levering, alles op voorraad, service en advies en na zorg. Team Wantix LED houd zich bezig met continuïteit en nieuwe producten die in het Europese bedrijfsleven past. Voor Wantix is alleen snel leveren niet belangrijk maar ook geven van juiste advies, welke lampen het meest geschikt is voor uw pand, goedkoopste en meest energie zuinige oplossing. Vaak komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met de gekozen lamp die het licht geeft die u verwachte. 

Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs worden aangeboden. Wantix LED biedt u zeer aantrekkelijke prijzen en bovendien is er een sprake van een snelle levering. Aller belangrijkste is de kwaliteit van al onze LED lampen!

Klant worden? Lees meer hierover >>>

Afbeeldingsresultaat voor dmlux     Afbeeldingsresultaat voor northcliffe led 

                          Afbeeldingsresultaat voor proled logo

 

V-TAC         Gerelateerde afbeelding

 

Gerelateerde afbeelding        Afbeeldingsresultaat voor meanwell logo

 


Offerte aanvragen
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen naar 06-53111346 of mailen naar info@wantix.nl


Keurmerken 
Wantix LED is aangesloten bij Shopsafer Keurmerk en Shopwiki.
Bedrijven kopen steeds vaker producten via alternatieve wegen zoals internet. Wij spreken hierbij van een overeenkomst op afstand; er is geen fysiek contact tussen koper en verkoper. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels. Is een onderneming in het bezit van het Shopsafer Keurmerk? Dan mag de consument erop vertrouwen dat u aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.

        


Veilig en betrouwbaar

Shopsafer en Shopwiki Keurmerken is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax. Meer informatie over Shopsafer en Shopwiki vindt u hier: Link www.shopsafer.nl  Link: www.shopwiki.nl

Veilig betalen
Bij Wantix LED kun je op veel verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDeal, Paypal of met een creditcard. Daarnaast kun je voor het betalen van je bestelling ook gebruik maken van Scaletosale.com cadeaubonnen. het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internet omgeving. Veiliger betalen dan bij Wantix.nl kan bijna niet

Garantie
Op al onze producten gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden per post of e-mail, met uw bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het ook voor dat een artikel niet goed wordt afgeleverd of dat het kapot wordt aangeleverd. In die gevallen gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een passend oplossing zodat u niet lang hoeft te wachten.

Thuisbezorgd
De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen drie werkdagen geleverd. Dat geld voor bijna alle producten uit ons assortiment of het moet anders opgegeven zijn in de advertenties. Daarnaast kunt u uw bestelling overal laten bezorgen, dus ook op uw werk.

Bezorging: 
WANTIX LED werkt met een aantal bezorg diensten zoals Packs, DHL, UPS en FEDEX. Dit doen wij om u een optimale service te verlenen.

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment u niet bevalt. Natuurlijk proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen maar gebeurt het toch, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het product bedrag incl. verzendkosten aan u terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden wel aanvullende voorwaarden. 

 

Certificaten 
Op al onze LED panelen en High Bay LED Tubes zijn CE, RoHS, GS en TÜV gecertificeerd! Daarom kunnen wij met een gerust hart 5 jaar garantie aanbieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!

                        

 

Team Wantix LED. 
(sinds december 2008)