Geen producten (0)

WANTIX LED GROOTHANDEL

Kwalitatieve en betaalbare LED Lampen voor bedrijven en eindgebruikers

Wantix LED is sind 2008 een groothandel in leveren van LED verlichtingsarmaturen aan het bedrijfsleven – bedrijfspanden, winkels, installatiebedrijven, ingeneering bureau's etc.. Wantix LED met een 95% voorraadniveau bekend om haar snelle levering, uitstekende service, advies op maat en snelle nazorg. Daarnaast besteedt het team van Wantix LED vooral veel aandacht aan continuïteit en vernieuwing van het productaanbod om aan de actuele vraag van het Europese bedrijfsleven te kunnen blijven voldoen. Wantix LED staat voor meer dan alleen snelle levering; het geven van het juiste advies voor uw specifieke pand of locatie is minstens zo belangrijk. Vaak komen we eerst even op locatie langs om de situatie te bekijken om samen met u af te stemmen welke lampen het meest geschikt zijn voor uw pand en hoe we de lichtinrichting zo goedkoop en energiezuinig mogelijk kunnen realiseren. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met de gekozen lamp, en dat deze ook het gewenste licht geeft.  

Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Azië en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs worden aangeboden. Wantix LED biedt u zeer aantrekkelijke prijzen en kan snelle levering garanderen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

 

WANTIX LED PANELEN EN OVERIGE LED LAMPEN ZIJN GESCHIKT VOOR EIA!

 

Bij ons staat kwaliteit Led panelen voorop en geven 5 jaar fabrieksgarantie! Alles op voorraad en levering uit Nederland! Dus geen weken wachttijd!
Onze LED paneel vervangt bijvoorbeeld de TL armatuur van 60x60cm door nog minder stroomverbruik en nog meer licht. (ook mogelijk in andere afmetingen)
Onze LED panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet het oude TL armatuur verwijderen en het LED paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. Doordat er een verzinkte rand aan het paneel zit heeft u geen bevestiging benodigdheden nodig. Het paneel komt exact vlak te liggen met uw systeemplafond. Als u geen systeemplafond heeft kunt u onze LED panelen ophangen doormiddel van een ophangset of opbouwframe.
De LED panelen worden standaard geleverd met een driver dus het is een kwestie van een stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

 

 

Klant worden & Dropshipping
U kunt uw bedrijf aanmelden om scherp in te kopen bij Wantix LED Raalte. Elektrotechnische bedrijven, installateurs, winkels, interieurbouwer, ontwikkelaars, groothandelaren en alle andere bedrijven die onze producten willen verkopen aan de tussenhandel of de eindklant komen hiervoor in aanmerking.
Meer informatie >>>


Lichtberekening
Geheel vrijblijvend maken wij een lichtberekening van uw project die actueel is. Uit een lichtberekening kunt u exact uithalen hoeveel LED panelen of LED lampen u nodig heeft in uw pand. Op deze manier weer u zeker dat u de juiste aantallen heeft en juiste hoeveelheid licht per ruimte. De hoeveelheid LUX kunt u ook uit deze berekening uithalen. Op deze manier komt u later niet met verrassingen te staan. U ontvangt een volledig rapport van ons.

Lichtberekening NEN-NORM 
Lees hier de NEN-Norm verlichtingsniveau's die door de Europese regels neergelegd zijn waarin het verlichtingsniveau voor de diverse toepassingsruimtes is vastgelegd. Klik hier voor downloaden lijst.

Besparingscalculator van Wantix LED
U kunt onze besparingscalculator gebruiken om zelf heel makkelijk uit te rekenen wat uw potentiële besparing kan zijn als u investeert in LED panelen of LED TL buizen. Met deze calculator rekent u heel snel uit hoeveel energie u bespaart op jaar basis en u het zal u overtuigen om over te stappen naar LED verlichting. (downloaden calculator)


Advies en informatie
Voor vragen over producten, grote afname en offerte kunt u mailen naar info@wantix.nl of bellen naar 06-53111346. Wij komen graag bij u langs. (vertegenwoordigers)


Levering & Service
Bedrijven die een bestelling willen plaatsen kunnen dit doen via onze website. Voor offerte kunt u mailen naar info@wantix.nl of met behulp van onderstaand formulier. In de offerte aanvraag kunt u aangeven welke aantallen u wenst en wanneer u de producten uiterlijk nodig heeft. Wantix LED biedt vervolgens de snelst mogelijke levering voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u aan de hand van de offerte een bestelling plaatsen, laat het dan zo snel mogelijk aan ons weten. Wij zullen dan er voor zorgen dat er zo snel mogelijk een factuur wordt gemaakt. Deze offerte of factuur wordt vervolgens via e-mail of via de post opgestuurd.

 

Dochterbedrijven:

- MrLED / overgenomen in 2017
- LED panelenexpert
- Prolutix Grosshandel

 


 

 

GROTE PARTIJ AFNAME