Geen producten (0)

WANTIX LED PANELEN


   


LED panelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen!
 

Bij ons staat kwaliteit voorop en geven 5 jaar standaard fabrieksgarantie. Alles op voorraad en levering vanuit Nederland! Dus geen weken wachttijd!
Er zijn vele soorten LED panelen in omloop en dus ook veel kwaliteit verschil en ook in prijzen. Wij leveren onze LED panelen waar 1 watt 100 lumen afgeeft. Dus bij een 40 watt LED paneel geeft het in totaal 4000 lumen af. Bij goedkopere LED panelen is het een stuk minder en geeft de helft lichtsterkte af en de levensduur is een stuk minder. Hier moet u goed op letten.  

Wij leveren u TÜV gecertificeerde LED Panelen die geleverd worden uit Nederland en een deel geproduceerd wordt in Europa! Niet vanuit een fabriek uit China of waar dan ook. 
Een LED paneel vervangt de TL armatuur door nog minder stroomverbruik en voor nog meer licht. Het kan tot 60% schelen! LED panelen zijn in drie verschillende lichtkleuren leverbaar, 3000k, 4000k en 6000k.

Onze LED panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet het oude TL armatuur verwijderen en het LED paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. Doordat er een verzinkte rand aan het paneel zit heeft u geen bevestiging benodigdheden nodig. Het paneel komt exact vlak te liggen met uw systeemplafond. Als u geen systeemplafond heeft kunt u onze led panelen ophangen (pendelen) doormiddel van een ophangset die wij ook leveren.

              

Kwaliteit LED panelen
Wij van Wantix LED laten onze panelen door een ervaren fabriek(en) produceren. Deze fabrieken hebben ruime kennis in huis om een constante kwaliteit te leveren en laten hoogwaardige Led panelen van de band rollen. Veel van het werk gebeurd geautomatiseerd, waardoor de kans op menselijke fouten flink wordt beperkt. Wij kunnen met deze grote kwalitatieve fabrieken samenwerken omdat we in grote volumes snel kunnen leveren. Gevestigd in Nederland en dus snel leveren in grote volumes en op pallet is voor ons geen probleem. Bij grote volumes kunt u ook flinke kortingen verwachten. Hierdoor is het voor zowel de fabriek als voor ons interessant om samen te werken op dit soort projecten. En omdat de producten vervolgens geen dure merknaam bezitten kunnen ze door ons tegen een veel scherpere prijs in de markt worden gezet. Wantix LED heeft geen eigen fabriek maar werkt en heeft nauwe band met een producenten die gevestigd zijn in Nederland en Europa.

Lichtopbrengst
We raden u aan om samples van verschillende leveranciers aan te schaffen en de producten naast elkaar neer te leggen om de lichtopbrengst te vergelijken. Er zijn meerdere van 36 en 40 watt LED panelen op de markt, echter de ene 36 of 40w LED paneel heeft een minder hoge lichtoutput dan de andere LED panelen. Wij zitten hoog in de markt door het gebruik te maken van relatief nieuwe LED's. De ontwikkeling van LED is immers een continue proces. Wij zorgen ervoor dat de laatste techniek op de gebied van LED's worden toegepast in onze panelen.

Installatie
Wantix LED installeert LED lampen op locatie die geïnstalleerd wordt door VSA gecertificeerde installateurs. Of het nu om een aantallen gaat of tientallen wij komen graag bij u installeren. Vooraf komt een van onze medewerkers bij u langs om alles op te meten en zoeken naar de beste en goedkoopste oplossing.  

Besparen op uw kosten met LED lampen
Het is een bekend feit dat LED lampen minder energie verbruiken dan reguliere lampen. Deze lampen kunnen u dus helpen flink op uw energierekening te besparen omdat ze amper elektriciteit verbruiken. Dit houdt ook in dat zulke lampen veel langer mee gaan dan andere van hun soort. Tevens komen onze lampen in deze categorie in grote afmetingen, zodat ze perfect geschikt zijn voor grotere ruimtes, terwijl u toch nog veel kunt besparen in vergelijk met een andere lamp. Omdat deze lampen zo rendabel zijn, betalen ze op de lange duur voor zichzelf. Het is dus een investering in de toekomst. Een ander voordeel is dat u vrijwel nooit meer lampen hoeft te vervangen omdat ze zo lang meegaan en weinig energie verbruiken. 

Dit scheelt u tijd en natuurlijk geld. Zoekt u naar een industriële LED lamp van hoge kwaliteit? Wilt u bezuinigen op uw energierekening? Dan zit u bij Wantix LED goed!
Ongeacht welk doel u in gedachten heeft, wij hebben het juiste product voor u. Neem even kort de tijd en ga gauw een kijkje nemen in ons ruime assortiment

Installatie LED panelen
U kunt uw TL inbouwarmatuur 1 op 1 vervangen door onze LED panelen. U verwijderd simpelweg een bestaand TL armatuur of een plafondplaat in een systeemplafond en legt daarvoor in de plaats onze Led paneel. Het werkt zo eenvoudig omdat wij LED panelen leveren in standaard afmetingen die afgestemd zijn op Nederlandse systeemplafonds.

Inhoud
Per LED paneel wordt er een LED driver meegeleverd. Stroomkabel met stekker wordt niet standaard bijgeleverd omdat vele installatiebedrijven de aansluitingen zelf aansluiten en LED panelen monteren. Een volle doos van 60x60cm en 120x30cm bevat 6 stuks LED panelen en van 120x60 4 stuks. 

 

Afmetingen die leverbaar zijn
Led paneel 60x60 cm
Led paneel 120x30 cm
Led paneel 120x60 cm
Led paneel 60x30 cm
Led paneel 30x30 cm

Alle LED panelen zijn dimbaar! Meer informatie over dimbare LED panelen >>>

 

Milieuvriendelijk
LED panelen zijn zeer energiezuinig. U zult er wellicht zelfs nog wat op vooruit gaan qua lichtoutput. Dat komt omdat bij TL armaturen een groot deel van het licht naar achteren schijnt. Dat kun je beschouwen als ‘verloren’ lichtopbrengst. Het voordeel van Led verlichting is dat de verlichting niet omhoog schijnt maar opzij of omlaag. Dat maakt dat het aantal lux op de werkvloer hoger is dan bij een traditioneel armatuur met soortgelijke lumen output. Qua stroomverbruik gaat u dus een enorme sprong voorwaarts maken.

 

Toepassingen Led panelen
LED panelen worden op verschillende plekken toegepast. Er wordt veel in kantooromgevingen toegepast. Daar is de 4000K kleurtemperatuur (daglicht) de meest geziene variant. Echter door de jaren heen worden ze ook vaker toegepast door particulieren en winkeliers of geplaatst bij restaurants, hotels en grote zalen. Vooral bij particulieren en restaurants zien we een voorkeur voor de 3000K kleurtemperatuur. 3000K is een warm witte kleur en wordt door velen gezien als sfeervoller dan de 4000K.

 

Fotoplafond Led panelen
Om sfeer te creëren in een kamer doet u door plaatsen van afbeeldingen op LED panelen bijvoorbeeld van wolken, bomen, blauwe lucht en verlichting geven een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. 


Het effect wat u krijgt: u krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. LED plafond panelen met wolkenfoto's en daglicht-effect. Plafonds met wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren met daglicht-verlichting van 6000K. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht


Juiste werkverlichting
Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect.

Interieur met daglicht en uitzicht op natuur
Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 
Heeft u nog vragen over bedrukte LED panelen? Neem contact met ons op.

Deze led paneel van top kwaliteit vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht! Deze LED paneel is dimbaar!
De LED panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.Voordelen van LED

 1. Reeds besproken zijn de grote voordelen die LED panelen bieden qua energieverbruik. Maar er zijn meer argumenten te geven waarom LED verlichting als een duurzame lichtoplossing wordt gezien.
 2. Bij TL verlichting maak je nog weleens mee dat het licht flikkert en dat probleem is met LED direct verdwenen. Bovendien zijn de armaturen vrijwel onderhoudsvrij vanwege de lange levensduur; u hoeft dus niet een paar keer per jaar enkele TL buizen te vervangen.
 3. Een ander voordeel van LED is dat er geen sprake is van schadelijke straling zoals UV en infrarood straling. Tevens bevatten Led lampen geen giftige stoffen zoals kwik.
 4. Dus hoewel u nog veel TL-armaturen ziet, zien we vooral bij nieuwbouw dat er nu massaal wordt overgestapt op de Led variant. Het is een type lamp die nu en in de toekomst een steeds belangrijkere plaats zal gaan innemen.


De voordelen op een rij:

 • Duurzaam ondernemen; minder CO2-uitstoot, geen zwavelproductie
 • Bevestiging in bestaande armaturen
 • Montage voordelen; geen starters, ballasten 
  of extra onderdelen
 • Constant, helder en rustig licht; goed voor de concentratie van werknemers en scholieren
 • Minder arbeidskosten door regelmatige terugkeer van vervanging
 • Onbreekbare buis; ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie
 • Direct licht; geen geknipper of wachttijden
 • 98%  recyclebaar
 • Geen UV-straling
 • Levensduur van ca. 50.000 branduren
 • Tot 65% minder energieverbruik
 • Belastingvoordeel door Energie Investering Aftrek en kleinschaligheidsaftrek

 

Keurmerken
Onze LED panelen zijn voorzien van de volgende keurmerken:

- CE keur (Europees keurmerk)
- RoHs norm (Beperking van Gevaarlijke Stoffen) 
- TÜV gecertificeerd

 

Wederverkoper & Dropshipping
U kunt uw bedrijf aanmelden om scherp in te kopen bij Wantix LED Raalte. Elektrotechnische bedrijven, installateurs, winkels, interieurbouwers, ontwikkelaars, groothandelaren en alle andere bedrijven die onze producten willen verkopen aan de tussenhandel of aan eindgebruikers komen hiervoor in aanmerking.
Aanmelden >>>

 

Wantix Groothandel
Wantix Led is een groothandel in leveren van kwaliteit Led lampen. Omdat wij voor 98% alles op voorraad hebben kunnen wij in aantal werkdagen onze LED Panelen leveren. Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Nederland en Europa en onze opslag in Nederland is hebben wij geen problemen met voorraad. Wantix LED biedt u zeer aantrekkelijke prijzen voor wederverkopers en bovendien is er sprake van een snelle levering. Wantix LED levert LED panelen in verschillende maten en lichtkleuren. Allerbelangrijkste is de kwaliteit van al onze LED panelen waar wij 5 jaar volledige garantie op geven.

 

Subsidie voor bedrijven
Bent u een MKB ondernemer in Overijssel én verbruikt u op jaarbasis niet meer dan 200.000kW stroom en 75.000m3 gas? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor € 2.500,- excl. BTW subsidie via de Provincie Overijssel!

U kunt 25% subsidie aanvragen voor de investering in energie besparende maatregelen (bv nieuwe verlichting, ventilatie, verwarming of het isoleren van uw pand). Deze subsidie geldt alleen op de investering tussen de € 4.000,- en € 10.000,- excl. BTW en kan gelijktijdig met de EIA (Energie Investering Aftrek) gebruikt worden. Kerken en stichtingen komen vaak ook in aanmerking voor de regeling. Meer informatie >>>