Geen producten (0)
Geen producten (0)

NOODVERLICHTING OPBOUW 3,3 WATT VOOR WAND EN PLAFOND

€ 32,50 (exclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Binnen 24-48 uur
Specificaties
Productcode WT-ODG-2
Productcode leverancier Wantix LED
Omschrijving

NOODVERLICHTING OPBOUW 3,3 WATT VOOR WAND EN PLAFOND

 

Noodverlichtingsarmatuur van Wantix LED WT-OTG-FF-6 is het armatuur in ons assortiment dat het meest wordt gewaardeerd door architecten en designers vanwege het strakke design. Het armatuur beschikt over 16 SMD LEDs. Het armatuur is breed toepasbaar door de handige 90 graden draaihoek. U kunt door de draaihoek het armatuur zowel aan het plafond als aan de muur monteren.

Deze armatuur wordt, net als de overige armaturen, geleverd inclusief 4 pictogrammen (polycarbonaat platen) die de volgende pijlrichtingen hebben: naar links, naar rechts, naar boven en naar onderen. Daarnaast vindt u nog een witte plaat die als achterkant dient van een ander pictogram. Dit armatuur is namelijk van beide kanten zichtbaar. Als u bijvoorbeeld wilt dat klanten vanaf de ene kant naar links lopen dan doet u aan de ene kant een plaat met de pijl naar links en aan de andere kant de plaat met de pijl naar rechts. Het meest zien we dat klanten de pijl omhoog gebruiken met aan de andere kant de witte plaat. Zo wordt het armatuur dan ook standaard geleverd (met de overige opties meegeleverd in de doos).

Het armatuur heeft bovenop een gat waardoor u de bedrading kunt laten lopen die u aansluit op de kroonsteen die op de printplaat is bevestigd. Zo sluit u het armatuur aan op het elektriciteitsnet (230V).

Noodverlichtingsarmatuur WT-OTG-FF-6 is voorzien van 16 LEDS. Het armatuur is in te stellen op continu (permanente verlichting) of nood (niet-permanente of niet-continue noodverlichting). Als het armatuur is ingesteld op continu dan brand het licht ook als er geen stroomuitval is. Als u het armatuur instelt op niet continue dan springt het licht alleen aan op het moment dat het armatuur geen stroom van het lichtnet meer ontvangt en blijft het vervolgens 3 uur branden. Drie uur is doorgaans voldoende voor medewerkers en bezoekers om een pand te verlaten.

De armatuur kan boven deuren, ramen en op wanden worden gemonteerd. In overleg met een specialist kunt u bekijken op hoeveel plekken u noodverlichting nodig heeft en hoe u het kunt monteren.

Al onze noodverlichtingsmodellen zijn CE gekeurd en voldoen aan de normen en eisen die gelden in de Europese Unie. De behuizing en diffuser zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof.

 

Eigenschappen:
> Nominale spanning: 220/240V AC 50/60Hz
> Lamptype: 16 LEDs 3W
> Lichtopbrengst: 26 meter kijkafstand
> Afmetingen: 307 x 35 x 232 mm (LxBxH)
> Batterij: Ni-Cd 3,6V 1500mAh
> Laadtijd: 24 uur (eerst lading 36 uur)
> Extra: product wordt geleverd inclusief 4 pictogrammen
> Levensduur: 40.000 uur

Reacties