Geen producten (0)
Geen producten (0)

Milight 4 Watt RGB + Warm Wit en Koud Wit GU10 CCT Dual White Inbouw Spot

€ 19,95 (exclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Productcode leverancier Wantix LED
Omschrijving

Milight 4 Watt RGB + CCT GU10 inbouw spot

Deze zuinige LED-lamp van Mi-Light met een verbruik van maar 4 watt kan bestuurd worden met de bijbehorende RGB + CCT afstandsbediening. Hierdoor kunt u overal in huis prachtige kleuren creëren. Verlicht naar wens bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en/of keuken. Uiteraard is de RGB + CCT LED-lamp ook geschikt voor het gebruik in restaurants, bars en andere ruimtes. Door het gebruik van deze LED-lamp, kunt u tot wel 80% energie besparen. De lamp beschikt over een GU10 fitting en een levensduur van maar liefst 50.000 uur!


Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van deze RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.


Hoe te installeren?

De LED-lamp is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Allereerst plaatst u de lamp in de juiste fitting. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

 

Productspecificaties:

? Productnaam: 4W RGB + CCT LED-lamp.
? Verbruik: 4 watt
? Voltage: AC 100-240V 50/60Hz
? Kelvin: 2700 - 6500K
? Lichtstroom: 280 Lumen
? Lichtopbrengst: 70 Lumen per Watt
? CRI:> 80.
? Fitting: GU10
? Stralingshoek: 25 °
? PF:> 0,55
? Materiaal: aluminium + PC
? Controle Afstand: 30 meter
? Afmetingen: Φ50mm x 57 mm
? Toepassingsgebieden: huizen, restaurants, bars etc

 

 

Reacties