Geen producten (0)
Geen producten (0)

 

 

Fotoplafond / Wolkenplafond
Wantix LED levert ruim 5 jaar LED panelen met foto opdruk aan klinieken, tandartspraktijken, kantoren etc.. Op al onze LED panelen is het mogelijk om een afbeeldingen te laten bedrukken. Dit kan ook naar eigen wens! Aangeraden wordt om lichtkleur 6000k te nemen voor de perfecte kleur weergave. U kunt een foto bijvoorbeeld over 4, 6, 8 of meer laten berukken. (als patroon) 

Het effect wat u krijgt: u krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. LED fotoplafond panelen met wolkenfoto's en daglicht-effect, plafonds met wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren met daglicht-verlichting van 6000K. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht


Juiste werkverlichting
Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect.


Advies en informatie
Voor vragen over producten, grote afname en offerte kunt u mailen naar info@wantix.nl of bellen naar 06-53111346. Wij komen graag bij u langs. (vertegenwoordigers)Levering & Service
Bedrijven die een bestelling willen plaatsen kunnen dit doen door middel van een offerte aanvraag met behulp van onderstaand formulier. In de offerte aanvraag kunt u aangeven welke aantallen je wenst en wanneer u de producten uiterlijk nodig heeft. Wantix LED biedt vervolgens de snelst mogelijke levering voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u aan de hand van de offerte een bestelling plaatsen, laat het dan zo snel mogelijk aan ons weten. Wij zullen dan er voor zorgen dat er zo snel mogelijk een offerte wordt gemaakt. Deze offerte wordt vervolgens via e-mail of via de post opgestuurd. Zodra onderling goede afspraken worden gemaakt nemen wij uw bestelling gelijk in behandeling.

 

 Fotoplafond | Wolkenplafond | Plafondverbeelding | Plafond afbeelding | Plafond ceiling | Vision ceiling | Hemelplafond